23.2.10

Τί είδα στο open coffee;

Εκτός θέματος σήμερα οι παρουσιάσεις αν και ήταν εξαιρετικές.

Καμία δεν αφορούσε Start up οπώς μαρτυρούσαν και οι ομιλητές.

Ο Χάρης Οικονομίδης (C2BII) παρουσίασε μια χρηματοοικονομική εφαρμογή. Από την παρουσίαση έλειπε το απλό παράδειγμα (για παράδειγμα, της αγοράς του αυτοκινήτου) το οποιο θα έκανε κατανοητό το concept. Εκνεύρισε βαθύτατα η άρνηση του να αναφερθεί στην τιμή του προΐόντος του. Αυτή η λεπτομέρεια μείωσε αισθητά τη σοβαρότητα του εγχειρήματός του.

Ο Τζιράλης παρουσίασε με θάρρος τα κριτήρια επιλογής των εταιρειών κάνοντας μας να αναρωτηθούμε αν είναι πράγματι τόσο τέλειοι στο Openfund όσο τα παρουσίασε και αν έχουν τις εξωπραγματικές ικανότητες να σταθμίζουν σωστά τα 1.000.345.943.666 κριτήρια που απαρίθμησε.

Ο Λέων Γιοχάη (ZuluTrade) εντυπωσίασε με τα μεγέθη και το απλό της υπηρεσίας του και ξεχάσαμε να ρωτήσουμε για χρηματοδότηση δυσκολίες κ.λπ. Μπράβο Λέων.

Ο Brian Teeman (Joomla) προσωπικά μου φάνηκε αντιφατικός: ενδιαφέρον, αλαζόνας, εντυπωσιακός και κουραστικός. Η παρουσίασή του από άποψη νέων γνώσεων ήταν μηδέν.

2 σχόλια:

Panos Ladas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Panos Ladas είπε...

Καλά τα περιγράφεις.

Όντως ο Χάρης Οικονομίδης το είπε και μόνος του: Χρειάζεται business partner (εμπορικό) και είναι ξεκάθαρο οτι κάποιος πρέπει να τον βοηθήσει με τις παρουσιάσεις (εμπορικά).

Ο Γιώργος Τζιραλης τα είπε ωραία και όντως τα κριτήρια είναι πολλά οι ικανότητες όμως δε πιστεύω οτι είναι εξωπραγματικές (πίστεψε με γίνεται, εύκολα, μη ψαρώνεις :) )

Ο Brian Teeman ήταν απλά τραγικός. Το βασικότερο σημείο του ήταν "μη βάλετε drupal" ... ήμαρτον!