22.12.09

Τι είδα στο Open Coffee

Τεράστια η προσέλευση του κόσμου. Γεμάτο το αμφιθέατρο του Μπενάκη.

Αυτή τη φορά κάποιες από τις παρουσιάσεις ήταν εξαιρετικές

Η παρουσίαση της Niobium Labs απογοήτευσε.
Προσωπικά δεν κατάλαβα τί έκανε η πλατφόρμα τους. Αν μετά από 15 λεπτά παρουσίασης δεν καταφέρνεις να παρουσιάσεις την ιδέα σου, υπάρχει σημαντικό πρόβλημα.

• Οι δημιουργοί του AthensBook ενόχλησαν με την εξυπναδίστικη αντιμετώπιση απλών ερωτήσεων σχετικών με τις απόδόσεις της εφαρμογής τους. Όταν αναγάγεις τις αποδόσεις σε κρατικά μυστικά τότε καλύτερα να κάτσεις σπίτι σου. Δηλαδή τι ήρθαν να παρουσιάσουν; Πόσο φανταστική είναι η εφαρμογή τους;

•Ο Spitogatos.gr έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι δημιουργοί του ακομπεξαριστοι παρουσίασαν το business plan τους και έδωσαν σημαντικές λεπτομέρειες σε σχέση με τη χρηματοδότηση. Σε μία σπάνια στιγμή για το open coffee ανακοίνωσαν ακόμη και τα ποσά της χρηματοδότησής τους από την Oxygen Capital.
Μπράβο στα παιδιά. Η καλύτερη παρουσίαση από τότε που παρακολουθώ το open coffee.

• H PatternInsight ήταν επίσης εξαιρετική παρουσίαση για μια καινοτόμα δραστηριότητα. Κρίμα που η ταχύτητα και τα αγγλικά της παρουσίασης μας δυσκόλεψαν μέχρι να καταλάβουμε τι ακριβώς κάνει.

Για τον Λυμπέρη και τις εκδόσεις του που έκλεισε την παρουσίαση, όλα τα λεφτά. Σπάνια έχω τύχει μάρτυρας μιας τόσο προσωπικής μαρτυρίας που βγαίνει μέσα από την ψυχή. Επιπλεόν έβγαλε είδηση ανακοινώνοντας τη δραστηριοποίηση του ομίλου στο διαδίκτυο.


Μια συνάντηση που δεν έπρεπε να χάσει κανείς.